Gratis Aanmelden

Naaien met geile meid (28)

Roodpijpje (28)

Rood haar, blauwe ogen en gek op pijpen. Dat is volgens mij de ideale combinatie bij een vrouw. Misschien denk jij wel van jaja, dat zal wel. Zal ik het je bewijzen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Roodpijpje
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Rood
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Naaien met geile meid Roodpijpje van 28 uit Amsterdam, Noord-Holland
Yainoraa (70)
★★★★★
Weet niet of iemand op mij zit te wachten maar anders om doe ik dat wel. Ik zou mijn tijd wel weer eens lekker nuttig willen maken. En misschien is dat nuttig maken wel met jou!
Dating met hete oma
Uniquee (62)
★★★★☆
Uniek ben ik zeker als persoon, maar misschien is ieder persoon dat wel. Ik ben altijd vrolijk en sta met het goede been op, zo een maatje zoek ik ook graag in mijn leven.
Sexdating met lekkere oma
Katia (57)
★★★★★
Gaan wij er nog een leuke tijd van maken? Ik hoop toch echt wel een schat te vinden hier, want ik ben daar hard aan toe, het leven alleen wordt me te zwaar. ik heb een schouder nodig om op uit te huilen en een arm om me heen. Wat iedereen wil eigenlijk. Jij ook?
Daten met lekkere oma
Lynne (51)
★★★★☆
Bij mij moet je niet zijn voor gezellige brave knuffelseks. Ik zeg het maar meteen, om geen misverstanden te hebben. Ik hou namelijk van het hardere werk. Anaal, latex, trio, zweepjes, tepelklemmen,.... of misschien heb je zelf ook nog wel een paar wilde ideetjes? Laat het snel horen, ik kijk er al zeker naar uit!
Naaien met mature dame
EmilyG (66)
★★★★☆
In onze kringen is het niet heel gewoon, als je met een andere man iets leuks gaat doen. Je gaat dan vaak over de tong, maar ik kan daar absoluut niet mee zitten.
Daten met hete oma
Susli (67)
★★★★☆
Ik ben een rustige vrouw, die al weer een tijd alleen is. Ik kan genieten van een goed boek of van een puzzel van meer dan 1000 stukjes. Dan word ik helemaal zen.
Daten met oude oma
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten